Ik ben Marcella

Ik help ondernemers en zzp’ers die op hun eigen manier willen ondernemen. Als coach en sparringpartner, maar ook door te delen wat mij inspireert en verwondert, probeer ik jou met andere ogen te laten kijken naar jezelf en de wereld om je heen.

Anders kijken = mijn ding

Dat anders kijken is wel echt mijn ding. Door vaker om je heen, maar ook van een afstandje naar je leven te kijken, krijg je ruimte om te zien wat je niet ziet als je er middenin staat. Ik leerde dit zelf tijdens mijn eerste coachtraject. Toen ik daaraan begon, zat ik al een tijdje in een kantoorbaan waar ik voor mijn gevoel de dingen niet helemaal op mijn manier kon doen. Ik miste een persoonlijke aanpak en creativiteit, twee dingen die voor mij heel belangrijk zijn. 

Door erachter te komen wat ik belangrijk vind (dat iedereen “het” lekker op z’n eigen manier doet) en handvaten te krijgen om in beweging te komen, kon ik loskomen van die baan. Het was nooit mijn droom om ondernemer te worden, maar nu ik het ben, geniet ik enorm van de vrijheid. Ik kan helemaal mijn eigen pad bepalen en de dingen doen zoals ik dat wil. 

Een van die dingen die ik het allerliefste wil, is anderen helpen om ook hun eigen manier van leven en werken te vinden. Een van die dingen die ik het allerliefste doe, is anderen helpen om ook hun eigen manier van leven en werken te vinden. Samen onderzoeken we wat jou drijft, waar je blij van wordt en hoe je dat kunt implementeren in je leven.

Nog wat feitjes over mij:

Ik probeer zo vaak mogelijk een vakantiegevoel te hebben, ook in mijn dagelijkse leven. Hier schreef ik o.a. het #altijdvakantiegevoel inspiratieboek over. 

Ik studeerde bestuurskunde en startte mijn werkende leven als organisatieadviseur en  projectmanager. Daar komt mijn liefde voor  het oplossen van maatschappelijke vraagstukken, goed doordachte plannen, structuur en goede vragen stellen vandaan!

Naast coachen heb ik ook regelmatig interim klussen bij organisaties die een vliegende start willen maken of een professionaliseringsslag nodig hebben. Als zakelijk leider, adviseur of projectmanager help ik bij het opzetten van strategische plannen en het planmatig uitvoeren daarvan.

Ik zit vol tegenstellingen die samen een mooi pakketje vormen. Denk aan:
ik structureer EN ben creatief
ik kan goed luisteren EN lekker kletsen
ik ben praktisch en oplossingsgericht EN intuïtief en sensitief.

Ik heb zeker 20 paar Happy Socks en geef ze bij elke gelegenheid aan iedereen cadeau. Ik word er zelf zo blij van: die kleuren, die patronen, die stoffen… Genieten!

Ik houd van weinig dingen meer dan van ijs. Zou ik ‘s werelds eerste icefluencer kunnen worden? Het beste ijs vind je naar mijn mening bij Roberto Gelato in Utrecht (maar ik kom ook met veel liefde bij heel veel andere ijssalons). 

Ik gun je...

Een leuk leven. Ruimte voor dingen die je belangrijk vindt en waar je plezier uit haalt. Niet dat het altijd feest is, maar dat je het op jouw manier zo leuk mogelijk maakt. Zo leef ik zelf ook! 

Om jouw manier van ondernemen en leven te vinden, heb ik een unieke aanpak: ik combineer focus en structuur met inspiratie en creativiteit. Door goed naar je te luisteren, vragen te stellen, te analyseren en met je mee te denken, maken we samen een praktische vertaalslag van je ideeën. Zo kom je er niet alleen achter wat “jouw manier van” is, maar ook hoe je die kunt implementeren in je leven.