Inspiratie
Positieve en mooie dingen zijn overal. Ik zie het op straat, in boeken, in kunst, in mensen. Het verwonderen staat bij mij nooit stil. Gelukkig maar, want uit al dat moois haal ik een hoop inspiratie. Zowel voor mijn leven als voor mijn bedrijf: soms is een inspiratieinjectie net wat ik nodig heb om weer vooruit te kunnen.

Ga je mee op Inspiratiesafari?

Die inspiratieinjectie gun ik jou ook. Door met andere ogen te kijken naar wat je ziet, kun je eruit halen wat je nodig hebt om verder te komen. Die andere ogen, daar help ik je bij. Dat doe ik door: 

 • Je mee te nemen naar een verrassende plek
 • Je te vragen het allemaal gewoon in je op te nemen
 • Samen te reflecteren op wat je hebt gezien
 • Je te helpen om dit te vertalen naar je eigen situatie

Bij een inspiratiesafari zijn andere, net zo leuke mensen – we gaan met groepjes tot 5, zo blijft het persoonlijk. Dat is fijn, want als we achteraf bespreken wat we hebben gezien, kunnen we allemaal met je meedenken en tot mooie inzichten komen. Je gaat weer naar huis met frisse zin om aan je plannen te werken. Misschien wordt er zelfs een nieuw idee geboren! Ga je mee op Inspiratiesafari?

De volgende Inspiratiesafari is op >DATUM<

Inspiratiesafari

Stap uit je eigen bubbel en dompel jezelf onder in een hele andere wereld. De plekken die we bezoeken, maar vooral de gesprekken die we voeren over wat we daar zien, brengen inzichten, bevestiging en een frisse blik op je eigen werk en/of leven. Je bent gewaarschuwd: de Inspiratiesafari kan zomaar dat ene duwtje zijn wat je nodig hebt om te gaan doen wat je écht wil. 

De Inspiratiesafari is voor: 

 • Creatieve ondernemers die even uit hun dagelijkse bubbel willen stappen
 • Zelfstandigen die achter de laptop vandaan willen komen om inspiratie op te doen
 • Mensen die het leuk vinden om verrast te worden door hun eigen inzichten (en die van anderen) 
 • Groepen die eens iets anders willen doen op een teamuitje

Je hoeft niets bijzonders te kunnen of te weten om mee te kunnen op Inspiratiesafari. Je krijgt een voorbereidende oefening, laat je lekker meevoeren door de dag en na afloop bespreken we kort wat we hebben gezien. Na een weekje suddertijd hebben we samen nog een afsluitend gesprek waarin we handen en voeten geven aan de inspiratie die je hebt opgedaan!

Inspiratiesafari voor groepen

Voor teams, afdelingen en organisaties kan de Inspiratiesafari een verrassend uitje zijn. Door samen uit de dagelijkse omgeving te stappen ga je op zoek te gaan naar frisse input. Hierdoor kom je tot verrassende ontdekkingen over elkaar, de processen waar jullie inzitten en de projecten waar jullie mee bezig zijn. 

Ik neem jullie mee naar een plek die je niet verwacht en die misschien op het eerste gezicht helemaal niet matcht. Als je je desondanks kunt overgeven aan wat je daar ziet, kunnen er prachtige dingen ontstaan!

Omdat de Inspiratiesafari voor groepen maatwerk is, ontvang ik graag een mailtje van je waarin je me vertelt: 

 • Met hoeveel mensen jullie zijn
 • Wanneer jullie op Inspiratiesafari willen
 • Waar jullie tegenaanlopen als groep

Solo-safari

Soms is het fijner om alleen met z’n tweetjes op pad te gaan. Als je een hele specifieke vraag hebt bijvoorbeeld, of het niet zo hebt op groepen. Geen probleem: bij een solo-safari doen we hetzelfde, maar heb je mijn onverdeelde aandacht!

Dit zeiden anderen over de inspiratiesafari