Aanbod

Om jouw manier van ondernemen en leven te vinden, heb ik een unieke aanpak: ik combineer focus en structuur met inspiratie en creativiteit. Door goed naar je te luisteren, vragen te stellen, te analyseren en met je mee te denken, maken we samen een praktische vertaalslag van je ideeën. Zo kom je er niet alleen achter wat “jouw manier van” is, maar ook hoe je het kunt implementeren in je leven. 

Focus

Als het chaos is in je hoofd of in je planning, is het fijn om er van een afstandje naar te kijken. Door uit te zoomen krijg je juist meer focus. Ik help je om die focus om te zetten in prioriteiten, concrete acties en stappen, zodat je echt werk kunt maken van je plannen.

Inspiratie

Positieve en mooie dingen zijn overal. Op straat, in boeken, in kunst, in mensen. Alles kan inspiratie zijn, het zit ‘m in hoe jij ernaar kijkt. Door de wereld om je heen goed in je op te nemen, erop te reflecteren en te vertalen naar je eigen situatie, kom je tot de mooiste inzichten en acties.

Reflectie

Reflectie klinkt niet heel sexy, maar het is echt heel leuk. Door regelmatig stil te staan bij wat er gebeurt of gebeurd is, maar ook bij waar je vandaan komt en waar je heen wil, zie je veel meer. Dit helpt je om koers te bepalen, vast te houden of bij te sturen. En bovenal: om trots op jezelf te zijn!