MARCELLA

Leuk leven

Ik houd van positieve en mooie dingen. Ik zie ze overal: op straat, in boeken, in kunst, in mensen. Het verwonderen houdt nooit op. Dat maakt het leven wat mij betreft zo leuk.

Natuurlijk is het leven niet alleen maar leuk, maar ik probeer het wel zo leuk mogelijk te maken. Ik doe dat door ruimte te maken voor wat ik belangrijk vind en waar ik plezier uit haal. Door de dingen te doen op mijn manier, mijn eigen keuzes te maken. Niet alleen in m’n werk, maar in alle facetten van m’n leven.

Hoe ik ik werd

Een paar jaar geleden keek ik wel anders. Toen vond ik het leven een stuk ingewikkelder, voelde veel druk en ik wist niet wat ik wilde, laat staan hoe ik daar moest komen. Ik kon als een berg tegen dingen opzien en dan liet ik het maar zoals het was.

Totdat ik mijn eerste coachtraject volgde: er ging er een wereld voor me open. Ik leerde veel over mezelf en kwam in actie. Ik ontdekte wat ik belangrijk vind en hoe ik daar werk van kan maken. Het was heel fijn om daarin aangemoedigd te worden.

Hoe ik coach werd

Stiekem wist ik toen al dat mijn coach de leukste baan van de wereld had. Ik wilde ook mensen aanmoedigen en ze op weg helpen! Ik was alleen nog niet zover dat ik mezelf dat ook zag doen. Toen ik dat wel zag, heb ik De Nieuwe Coachopleiding bij Bureau Dolly gevolgd. Een waardevolle opleiding die me ruimte heeft geboden om mijn eigen stijl te ontwikkelen.

Mijn intuïtie en sensitiviteit zijn daarin heel belangrijk. Minstens zo belangrijk is mijn analytisch vermogen. Door die combinatie kom ik snel tot de kern en weet ik wat er nodig is om iemand stappen te laten maken.

Wat ik doe

Ik structureer en denk creatief. Ik kan goed luisteren en praten én ben praktisch en oplossingsgericht. Ik schuw lastige thema’s niet, maar houd het wel graag licht. Ik breng energie en rust. Ik moedig aan, maar ben ook kritisch. Ik daag mensen uit om net even anders te kijken, buiten de standaardhokjes. Ik zie het bijzondere in ‘gewone’ mensen, dingen en situaties.

Ik gun iedereen dat ‘ie plezier heeft, een licht leven leeft en doet wat ‘ie het liefste doet.

Wil jij dat ook? Laten we er samen werk van maken!

 

Meer over mij? Check m’n LinkedIn, lees m’n blogs en volg me op Facebook en Instagram.